MIZANI ROSE H2O CONDITIONING HAIRDRESS 236.6 g

Printen
Voeding en glans voor droog haar
Met levering Zelf afhalen voor € 3,01
Met levering TNT Post tot 10 kg voor € 6,95
Verkoopprijs: € 25,75
Prijs excl btw€ 21,28
Korting
Btw€ 4,47
Standaard prijs:
Beschrijving

MIZANI SUPREME OIL

 

Mizani Supreme Oil  is een intensief verzorgend haarserum. 
Olie treatment voor haar en huid bestaande uit 8 oliën verkregen uit 99% natuurlijke bronnen. Dankzij de uitgebalanceerde formule wordt het haar zowel diep van binnen als aan de oppervlakte verzorgt, zonder vettig aan te voelen of het haar te verzwaren. Gebruik voor het haar: enkele druppels op droog haar aanbrengen voor het  wassen. Wikkel het haar in een handdoek, enkele minuten wachten en vervolgens het haar nat maken en wassen.
Om de hoofdhuid te kalmeren kunt u enkele druppels inmasseren. Creëer een ultiem verzorgingsmasker door enkele druppels Supreme oil te mengen met uw favoriete mizani conditioner.

GebruiksaanwijzingBreng voor het slapen gaan enkele druppels aan op de lengtes en punten van het haar. Bedek het haar met een satijnen sjaaltje om zo een intensief verzorgend nachtmasker te creëren. Volgende ochtend uitwassen, indien gewenst. Breng enkele druppels aan vóór of na het föhnen of stijltanggebruik om het haar zacht, soepel en glanzend te maken.

Gebruik voor het lichaam: Voor een hydraterend bad, enkele druppels toevoegen aan het badwater. Als bodyolie enkele druppels aanbrengen op de huid na het douchen.

Inhoud: 148ml

 x 

Winkelwagen is leeg