Skip to main content

Bestellen

Wij werken samen met PostNL voor het bezorgen van je bestelling.

Ben je onverhoopt niet in de gelegenheid je pakket in ontvangst te nemen? Dan wordt meestal geprobeerd het pakket af te leveren bij je buren. Als dit het geval is wordt je geïnformeerd door PostNL. Lukt het niet om je pakket af te geven bij de buren, dan wordt de volgende dag nogmaals geprobeerd het pakket bij jou af te leveren. Daarna kun je jouw pakket ophalen bij het dichtstbijzijnde postkantoor.

Lees meer …Bestellen

Retourneren

Kan ik een artikel retourneren?

Dit hangt af van het type artikel en de termijn die verstreken is.

Wil je verbruiksartikel (zoals shampoo, conditioner, gelax, enzovoorts) binnen 14 dagen retourneren? Dat kan als de verpakking van het verbruiksartikel ongeopend is en de inhoud ongebruikt is.

Wil je een verbruiksartikel (zoals shampoo, gel, wax, enzovoorts) na 14 dagen retourneren? Dat kan helaas niet.

Wil je een tool (zoals kappersschaar, stijltang, krultang, enzovoorts) binnen 14 dagen retourneren? Dat kan als je het product in de originele verpakking terugstuurt. Hierbij dienen zowel product als verpakking er netjes uit te zien, ofwel in de oorspronkelijke staat te verkeren.

Wil je een tool (zoals kappersschaar, stijltang, krultang, enzovoorts) na 14 dagen retourneren? Dat kan helaas niet.

Mocht je nog vragen hebben, neem dan gerust contact op met de kapsalon.

Lees meer …Retourneren

Betalen

Betalen met IDEAL

Met deze betaalmogelijkheid kunt u direct betalen en wordt het geld meteen van uw rekening afgeschreven. U kunt tegenwoordig gebruik maken van IDEAL via alle grotere bekende banken. Door de directe afhandeling van uw transactie kunnen wij er voor zorgen dat de goederen zo snel mogelijk naar u toegestuurd worden.

Betalen via PayPal

In enkele klikken kunt u uw betalingen ontvangen via een bankoverschrijving, creditcard of het PayPal-saldo. Het enige wat u nodig heeft is een PayPal account. PayPal maakt het mogelijk betalingen te doen en ontvangen zonder daarbij uw bankrekening- of creditcardnummer bekend te maken aan anderen. 

HANDMATIGE OVERSCHRIJVING/Overboeking

Indien u kiest voor handmatige overschrijving dient u het verschuldigde bedrag handmatig aan ons over te boeken via uw bank. 
Kiest u voor deze optie dan zal uw bestelling pas worden verzonden als de betaling op onze rekening is bijgeboekt. 

Let op! Een handmatige overboeking kan een aantal dagen duren voordat het op onze rekening is bijgeschreven.

Nogmaals, wij zullen uw bestelling pas versturen zodra wij uw transactie hebben ontvangen. Gemiddeld duurt een bestelling met een handmatige overschrijving zo'n 2 a 3 werkdagen.

Onze bankgegevens

ABN AMRO  Bank rekeningnummer 0462102556
t.n.v. AFRO HAIR BEAUTYSALON

 

IBAN:            NL21ABNA0462102556
BIC:               ABNANL2A