Skip to main content

Haarwerk & Pruiken

 

Heeft u bijvoorbeeld last van haaruitval? Zowel mannen als vrouwen kunnen last krijgen van dun haar, kaalheid en inhammen als gevolg van haaruitval. Uw haar maakt een belangrijk onderdeel uit van uw uiterlijk en tevens ook uw zelfvertrouwen. Met behulp van haarwerk of een pruik helpen we graag om uw zelfvertrouwen weer terug te krijgen. Wij adviseren u graag over de vele mogelijkheden op het gebied van haarwerk en pruiken, zodat uw kapsel weer wordt zoals u het graag wilt hebben!

Maat haarwerk

Bij maat haarwerk wordt nadat de hoofdmaten zijn bepaald, een montuur nauwkeurig op maat gemaakt. De mogelijkheden zijn divers zoals; een deel haarwerk, haarstuk tot volledig haarwerk. 

Confectie haarwerk

Onder confectie haarwerken worden haarwerken verstaan die in een standaard maat worden gemaakt en gedeeltelijk verstelbaar zijn. Daarbij is het mogelijk om te kiezen uit verschillende kwaliteitsklassen. 

De tarieven van de haarwerken zijn meer dan ooit sterk afhankelijk van factoren als maat, haarlengte, kleur, haarstructuur en de inkoopprijs. 

Bel of kom gerust langs voor een prijsindicatie!  

Voor meer informatie over: eerste contact & intake. werkwijze, levertijden, Reserveren, Garantie, nazorg &service, klachten & geschillencommissie of klanttevredenheid; ga naar het menu- item Over ons en klik daarna op FAQs (veelgestelde vragen)

Pruiken

Pruiken zijn verkrijgbaar in verschillende soorten, maten en kleuren. Een pruik van echt haar wordt human hair genoemd en je hebt synthetische pruiken die bijna ook niet meer van echt te zijn onderscheiden.  

Bel of kom gerust eens langs!