zwangerschapsverlof

 

Beste klant,

De kapsalon gevestigd aan de brinkstraat 305 zal vanaf 19 januari gesloten zijn t/m week 16 of 17 vanwege zwangerschapsverlof. 
we zullen u voor de exacte datum van opening t.z.t. informeren.

Voor een afspraak kunt u terecht bij  vicky’s haar en schoonheidssalon aan de kuipersdijk 108 in enschede door te bellen met ons eigen nummer 053-4348992. 

Het telefoonnummer zal worden doorgeschakeld naar vicky’s haar en schoonheidssalon.


Haar producten kunnen gewoon via de webshop besteld blijven worden!
hopelijk u hiermee voldoende te hebben geïnformeerd
.

 

KERATIN INFUSED SMOOTHING CREAM 200 ml

Printen
Blow-dry keratinebehandeling
MM
Verkoopprijs: € 29,95
Prijs excl btw€ 24,75
Korting
Btw€ 5,20
Standaard prijs:
Beschrijving

De Daily Smoothing Cream is een formule van o.a. pure keratine en aminozuren, die wordt geactiveerd door de warmte van de föhn en het haar direct voedt, glanzend en gemakkelijk handelbaar maakt.

Als u de effecten van keratine goed wilt ervaren, voordat u een Pure Renewal of de Express Renewal behandeling overweegt, dan raden we de Daily Smoothing Cream aan. U ervaart het resultaat van een keratinebehandeling tot de volgende wasbeurt.

Tip

  •          Verdeel het product door uw handen en werk van onder naar boven door het haar. Slechts een klein beetje Smoothing Cream is voldoende. Wanneer het haar vettig aanvoelt, heeft u zeer waarschijnlijk te veel creme gebruikt.
  •          De Smoothing Cream is ook te gebruiken als styling product op droog haar.
  •          Het gebruik van de Smoothing Cream verkort de droogtijd, vergemakkelijkt föhnen en geeft u mooier, glanzender resultaat.
 x 

Winkelwagen is leeg