zwangerschapsverlof

 

Beste klant,

De kapsalon gevestigd aan de brinkstraat 305 zal vanaf 19 januari gesloten zijn t/m week 16 of 17 vanwege zwangerschapsverlof. 
we zullen u voor de exacte datum van opening t.z.t. informeren.

Voor een afspraak kunt u terecht bij  vicky’s haar en schoonheidssalon aan de kuipersdijk 108 in enschede door te bellen met ons eigen nummer 053-4348992. 

Het telefoonnummer zal worden doorgeschakeld naar vicky’s haar en schoonheidssalon.


Haar producten kunnen gewoon via de webshop besteld blijven worden!
hopelijk u hiermee voldoende te hebben geïnformeerd
.

 

KERATIN INFUSED DEEP CONDITIONING MASQUE 237 ml

Printen
Mini-keratinebehandeling
MM
Verkoopprijs: € 24,95
Prijs excl btw€ 20,62
Korting
Btw€ 4,33
Standaard prijs:
Beschrijving

Mini-keratinebehandeling

Kleuren, föhnen, veelvuldig borstelen, zon, hard water en dagelijkse stress hebben allemaal negatieve effecten op de conditie van uw haar.

Keratherapy’s Keratin Infused Deep Conditioning Masque is een intensief conditionerende behandeling, speciaal ontwikkeld om het haar te repareren, hydrateren, versterken en een prachtige glans te geven.

Gebruikstips

·         Was het haar met de Keratherapy Moisture Shampoo en verdeel daarna Deep Conditioning Masque door het haar.

·         Laat het circa 10 minuten intrekken. Voor extra intensiteit, dek het haar af met huishuidfolie en laat het intrekken onder een warme handdoek.

·         Spoel het masker goed uit.

In-salon mini- keratinebehandeling

·        In de salon kan het effect nog verder worden geoptimaliseerd door het haar met de Clean Start Pre Treatment Shampoo te wassen (alleen voor salons verkrijgbaar).

Verdeel het masker goed door het haar en laat het circa 15 minuten onder folie en een professionele warmtebron intrekken.

·        Spoel het daarna goed uit.

  • Voor nog meer glans en zijdezacht haar, verdeel een klein beetje Daily Smoothing Cream door het haar en activeer de creme door het haar te föhnen.
 x 

Winkelwagen is leeg